Pivovarna Laško: Skupština odbila dokapitalizaciju

Bez autora
Jan 30 2012

Dioničari Pivovarne Laško nisu potvrdili dokapitalizaciju vrijednu 36,5 milijuna eura. Jedan od suvlasnika KS Naložbe je tik pred skupštinu predao i protuprijedlog da se provede i treći krug dokapitalizacije u kojem bi nove dionice trebali upisati dioničari koji su ih platili u prvom i drugom krugu. I taj je prijedlog odbijen. Odlučeno je da će se Pivovarna Laško preoblikovati u pogodbeni koncern. Što se tiče Agrokorove ponude za Mercator, dioničari su se upoznali s kupoprodajnim ugovorom, no o tome nisu odlučivali. Skupština je banke pozvala na reporgoram obveza.

Pivovarna Laško: Skupština odbila dokapitalizacijuDioničari Pivovarne Laško nisu potvrdili dokapitalizaciju vrijednu 36,5 milijuna eura.

Jedan od suvlasnika KS Naložbe je tik pred skupštinu predao i protuprijedlog da se provede i treći krug dokapitalizacije u kojem bi nove dionice trebali upisati dioničari koji su ih platili u prvom i drugom krugu. I taj je prijedlog odbijen.

Odlučeno je da će se Pivovarna Laško preoblikovati u pogodbeni koncern. Što se tiče Agrokorove ponude za Mercator, dioničari su se upoznali s kupoprodajnim ugovorom, no o tome nisu odlučivali. Skupština je banke pozvala na reporgoram obveza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik